Hanneke de Vries – Hoefnagel

Hallo, mijn naam is Hanneke de Vries, 34 jaar en trotse eigenaar van de Henricus Hoeve. Samen met Wouter hebben we twee kinderen: Daan en Lieke. Naast de melkkoeien en zorgboerderij, starten Wouter en ik samen een kinderopvang en een buitenschoolse opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar.

Om kinderen en mensen met een zorgvraag samen te brengen, omgeven door dieren en natuur, lijkt me een mooie uitdaging. Het ontwikkelen van respect en begrip is een mooie vaardigheid om op te doen en mee te nemen in je rugzak.

Mijn rol binnen de organisatie is het leidinggeven samen met Wouter.

Wouter de Vries

Mijn naam is Wouter de Vries, 43 jaar en getrouwd met Hanneke. Samen met Daan en Lieke, wonen we op de Henricus Hoeve.

Hanneke kwam naar me toe met het idee om een kinderopvang te starten. Dit in combinatie met de zorgboerderij, dieren en natuur, leek me een heel leuk idee. Samen hebben we dit verder uit bedacht en het pand op papier ingericht.

Om kinderen een opvang te bieden op de boerderij, in combinatie met ouderen, vind ik belangrijk voor de ontwikkeling van het kind. Door de omvang met verschillende onderdelen, ontwikkelt het kind respect hiervoor.

Mijn rol binnen de organisatie dat alles reilt en zeilt. Het facilitair gedeelte neem ik op mijn bordje.  

Laura van Deursen

Hoi Allemaal,

Mijn naam is Laura van Deursen, 40 jaar. Ik woon samen met mijn man Harm en drie kinderen Puk, Duuk, Sep in Wamel.  

Na 21 jaar ervaring op mogen doen bij mijn vorige werkgever, kwam er een nieuwe uitdaging op mijn pad. Deze heb ik met beide handen aangegrepen. Mijn passie in werken met kinderen, de combinatie met dier, natuur en de oudere op de zorgboerderij sprak me erg aan. 

Ik hoop hier samen met onze nieuw team, onze ervaringen en professionaliteit een warm kindercentrum van te maken. Waar wij met veel plezier mogen werken en waar jullie met een goed gevoel jullie kinderen naar toe brengen. Ik heb enorm veel zin om jullie allemaal te gaan ontmoeten. Tot snel

Loesje Wouters

Ik ben Loesje Wouters, samen met mijn partner en onze drie kinderen Meo, Novi en Rev woon ik met veel plezier in Beneden-Leeuwen.

Ik ben opgegroeid in het buitengebied van Bergharen en mede hierdoor weet ik uit ervaring dat de wereld buiten is. Hoe fijn is het dan om op de mooie plek van de Henricus Hoeve de kinderen de wereld te mogen laten ontdekken tussen de dieren, natuur en cliënten van de zorgboerderij.  Wat mij betreft de perfecte combinatie en mede hierom heb ik veel zin om te starten aan deze mooie uitdaging.

Judith van den Berg

Mijn naam is Judith. Ik ben 31 jaar en woon in Beneden-Leeuwen. Samen met mijn man Roy heb ik twee kinderen; Sven van 4 jaar en Sophie van 3 maanden. Toen ik hoorde over de plannen van deze opvang was ik gelijk enthousiast. Het hele concept spreekt mij enorm aan. Buiten zijn, kijken bij de dieren of een activiteit doen met de cliënten van de zorgboerderij… een perfecte combinatie! Zo kunnen wij vast en zeker veel mooie dingen gaan leren van én met elkaar.

Wendy Poels

Hallo, Ik ben Wendy Poels, ben 44 jaar en woon samen met mijn man Jeroen en onze zoons Jelte en Hidde  in Overasselt.

Voor mij is werken op de Henricus Hoeve een droom die uit komt! Ik heb zelf ervaren met hoeveel plezier onze kinderen destijds op het kinderdagverblijf, op de boerderij, gingen spelen.

Met mijn 19 jaar ervaring in de kinderopvang hoop ik mijn steentje bij te kunnen dragen, zodat de kinderen elke dag een fijne ervaring opdoen, en dus genieten op de Henricus Hoeve.

Ik heb er zin in om te werken met kinderen, in combinatie met dieren en cliënten op de zorgboerderij.

Rieky van Gessel

Hoi, mijn naam is Rieky van Gessel en ben 63 jaar. Getrouwd en moeder van een dochter van 34 jaar en een zoon van 32 jaar. Inmiddels ook trotse oma van twee kleindochters en een kleinzoon.

Ik word invalkracht op het kinderdagverblijf. Inmiddels ben ik met prepensioen. Voorheen werkte ik als tandartsassistente en heb ook 3.5 jaar op een kinderopvang gewerkt.

Het spreekt me erg aan om op de Henricus Hoeve te werken. Op de boerderij met de dieren en natuur. Ik vind het belangrijk dat kinderen daarmee kennis maken.

Noa de Haan

Mijn naam is Noa de Haan en ik ben geboren op 02-03-2000. Ik woon in Tiel. Ik ben sinds 2019 werkzaam in de kinderopvang. Na het behalen van mijn diploma kon ik niet wachten om in de kinderopvang te gaan werken. Om samen met de kinderen te komen spelen! Ik doe graag leuke activiteiten zoals spelletjes, bewegen, buitenspelen, bakken en knutselen met de kinderen. Ik vind het erg belangrijk dat kinderen een gezellige en leerzame dag beleven als ze op het kinderdagverblijf komen spelen. Ook hoort hier goede zorg bij en dat bied ik de kinderen graag! Wat dit werk zo bijzonder maakt voor mij, is dat je de kinderen ziet opgroeien en ontwikkelen, dit is zo mooi om te zien. En natuurlijk dat ze met een blij en voldaan gevoel naar huis gaan! Dat is het allerbelangrijkste.